For Sail Yachtbrokers is een team van enthousiaste watersporters die zijn opgegroeid tussen de boten en van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Het team bestaat uit vakkundige jachtmakelaars die houden van duidelijke contracten, geen kleine lettertjes en een plezierige samenwerking.

In de afgelopen decennia heeft For Sail Yachtbrokers een goede naam en een sterke positie opgebouwd in de jachtmakelaardij en distributie van nieuwe jachten.

For Sail Yachtbrokers is in 2002 gestart in Marina Port Zelande maar vanaf 2020 gevestigd in Wemeldinge (Sluisplateau 32). Met de verhuizing naar Wemeldinge hebben we meer ruimte, kunnen we betere service bieden en zitten we op een centrale plek in Zuid-Nederland.

Vanaf 1 januari 2018 hebben wij ook een toplocatie in Noord-Nederland tot onze beschikking! We hebben de jachtmakelaardijactiviteiten van Messink Yachting in Enkhuizen overgenomen. Op deze locatie heeft For Sail Yachtbrokers een verkoopsteiger van 20 ligplaatsen op een van de mooiste en best bezochte watersportlocaties van Nederland in Enkhuizen. Naast de jachtmakelaardij beschikt For Sail Yachtbrokers over een jachtservice, haar eigen binnen- en buitenstalling voor de winter en hijsfaciliteiten. Dit is een samenwerking met de professionals van VMG Yachtbuilders, die ook partners zijn geworden in For Sail Yachtbrokers.

Dus vanaf dat moment kunnen al uw watersportwensen worden vervuld bij For Sail Yachtbrokers. Door de combinatie met VMG Yachtbuilders is geen klus te groot voor onze jachtservice en dankzij onze twee vestigingen is er altijd een verkoopkantoor in de buurt voor de professionele verkoop van uw jacht. 

Het team bestaat uitsluitend uit gekwalificeerde, ervaren jachtmakelaars. Samen vormen we een hecht team met een groot netwerk aan watersporten in binnen- en buitenland. Op beide locaties hebben we alle E.M.C.I.-certificaten voor jachtmakelaardij en taxatie. Wij nemen u alle zorgen uit handen en houden u constant op de hoogte van het proces. Het doel is verkopen, maar het motto is bovenal een prettige samenwerking.

For Sail Yachtbrokers is dealer voor de semi-custom merken Najad Yachts in de BeneluxAgile Yachts en Puffin. Deze laatste twee merken worden gebouwd door VMG Yachtbuilders in Nederland.

Buiten Nederland werkt For Sail Yachtbrokers samen met verschillende partijen over de hele wereld. Wij zullen daarom op korte termijn een eigen kantoor openen in Spanje.

Neem contact met ons op