fbpx
 

Over ons

Waar vindt u ons

In Marina Port Zélande. Een absolute A1-lokatie, gesitueerd aan de Kabbelaarsbank te Ouddorp (direct naast de N 57) tussen de westzijde van het Grevelingenmeer en de Noordzee in. Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland en dicht bij België. Met de beschikking over een eigen, modern drijvend kantoor, afgemeerd tussen zo’n 45 te koop aangeboden schepen aan een eigen, lange, ruime verkoopsteiger. Ons adres is Kabbelaarsbank Steiger K1 te Ouddorp (Zuid Holland).

Wat doen wij?

Vanuit een grondige kennis van zaken én van de markt adviseren wij de verkopende partijen om op de markt van dit moment afgestemde vraag- en laatprijzen te hanteren met als doelstelling een gemiddelde verkooptermijn van vier tot tien maanden te realiseren.  Continue zijn wij druk bezig om onze portefeuille met de juiste schepen goed gevuld te houden en dit aanbod zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen, in binnen- en buitenland. Vanuit de eigen verkoophaven en via websites, beurzen en andere vormen van publiciteit. Ook houden wij het totale marktaanbod goed in de gaten en zetten wij alles op alles om zoekopdrachten passend in te vullen.

Wij zijn rasechte bootjesgekken en willen onze expertise graag aanwenden om mensen te helpen bij de verkoop of aankoop van hun (droom)schip, op een serieuze en professionele wijze. Ons totale aanbod staat op zo’n 25 (inter)nationale websites vermeld. En we weten dat het een leuke ervaring moet zijn, de aankoop van uw “nieuwe” schip!

Wie zijn wij?

Team For Sail is een team van enthousiaste watersporters die zijn opgegroeid tussen de boten en van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Het team bestaat uit Jan Ward van Dantzig (E.M.C.I. gecertificeerd jachtmakelaar), Barend Kol, Sofie Rijnsaardt en Joyce Den Haan. Samen vormen zij een hecht team met een groot netwerk in binnen- en buitenland. Het doel is jachten verkopen, maar het motto bovenal een plezierige partner in business zijn.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!