Nieuwe Jachten

Agile Yachts

Agile Yachts® is onze semi-custom lijn van full carbon high performance cruisers van 42 tot 65 voet. Kortom: een volbloed racemachine met voldoende stijlvol comfort en gebruiksgemak voor een toertocht met het gezin of vrienden, geheel uitgevoerd naar eigen smaak. De ontwerpen zijn exclusief van SimonisVoogd Design. Een Agile Yacht® kenmerkt zich door zijn ultra moderne vormgeving op basis van de laatste inzichten op het gebied van naval architecture.

Puffin Yachts

Puffin Yachts are designed by Olivier Van Meer and built by VMG Yachtbuilders in Enkhuizen, The Netherlands. Puffin Yachts are built according to the highest quality standards to provide safety and comfort during long distance sailing and onboard living. Puffin’s are made to be sailed by a shorthanded crew and equipped with a retractable center board which enables cruising in shallow waters and drying out on any bottom.

Contest Yachts

Contest startte 55 jaar geleden; de toenmalige eigenaar van een timmerwerf, Ed Conijn, was vertrouwd met het werken van verschillende materialen zoals hout en polyester. Hij was ook zeer geïnteresseerd in boten en zeilen en dus was het een logische stap om deze onderwerpen en interesses samen te voegen en te starten om boten te gaan bouwen.

Fareast

Hi-Tide Yachting is per 1 januari 2016 de exclusieve Nederlandse distributeur van Fareast Yachts uit China.
Hi-Tide Yachting is een joint venture tussen For Sail Yachting uit Marina Port Zélande te Ouddorp en VMG Yachtbuilders uit Enkhuizen en samen bedienen ze noord en zuid Nederland.

Wat zeggen onze klanten?