fbpx
 

Nieuwe Jachten

Puffin Yachts

Puffin Yachts zijn ontworpen door Olivier Van Meer en gebouwd door VMG Yachtbuilders in Enkhuizen, Nederland. Puffin Yachts zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen om veiligheid en comfort te bieden tijdens lange afstandsvaren en aan boord wonen. Puffin’s zijn gemaakt voor een shorthanded bemanning en uitgerust met een intrekbare Center Board, die het mogelijk maakt om in ondiepe wateren te kunnen varen en op elke bodem droog te kunnen vallen. Puffin Yachts worden in 37, 42 en 50 voet gebouwd.

Agile Yachts

Agile Yachts® is onze semi-custom lijn van full carbon high performance cruisers van 42 tot 65 voet. Kortom: een volbloed racemachine met voldoende stijlvol comfort en gebruiksgemak voor een toertocht met het gezin of vrienden, geheel uitgevoerd naar eigen smaak. De ontwerpen zijn exclusief van Simonis Voogd Design. Een Agile Yacht® kenmerkt zich door zijn ultra moderne vormgeving op basis van de laatste inzichten op het gebied van naval architecture.

Fareast

For Sail Yachtbrokers is vanaf 1 januari 2016 de exclusieve Nederlandse distributeur van Fareast Yachts uit China. De volgende modellen worden door Fareast Yachts gebouwd : Fareast 19R, Fareast 23R, Fareast 28R, Fareast 31R en Fareast 37R, ontwerpen van Simonis Voogd Design. Ook worden er twee RIB-modellen gebouwd: Fareast RIB 480 en Fareast RIB 580.