fbpx

Informatie aanvraag voor bemiddeling

For Sail Yachtbrokers
Kwaliteit, betrokkenheid en kennis

 

Waarom For Sail Yachtbrokers?

– 2 toplocaties
– 2 eigen verkoophavens
– EMCI gecertificeerde jachtmakelaars & taxateurs
– 17 jaar een gerenommeerde naam
– gespecialiseerd in luxe motor en zeilschepen
– eigen jachtservice
– meest gevonden online
– scherpe courtage

 

For Sail Yachtbrokers is een team van enthousiaste watersporters die zijn opgegroeid tussen de boten en van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Het team bestaat uit Jan-Ward van Dantzig, Lars Piscaer, Barend Kol, Tjeerd Klouwers, Robert van der Klip, Tim van Daal, Tanja Sijm en Joyce den Haan. Samen vormen zij een hecht team met een groot netwerk in de watersport in binnen- en buitenland. We beschikken op beide filialen over alle E.M.C.I. certificaten voor jachtmakelaardij en taxatie. Het doel is verkopen, maar het motto bovenal een plezierige samenwerking.

 

For Sail Yachtbrokers is een jachtmakelaardij, gestart in 2002 en gevestigd in het fraaie en grote Marina Port Zélande aan de Brouwersdam in Ouddorp. Eind 2017 heeft For Sail Yachtbrokers de makelaardij-activiteiten van Messink Yachting in Enkhuizen overgenomen. Hierdoor heeft For Sail nu nog een vestiging op één van de drukste vaarknooppunten van het IJsselmeer in het Noorden van het land.

For Sail heeft nu dus twee vestigingen met eigen verkoopsteigers en verkoopkantoren. Hierdoor verliezen wij uw schip geen moment uit het oog en zijn wij altijd in de buurt voor bezichtigingen.