fbpx

Gebrauchte Yachten

For Sail Norden:

Paktuinen 2A
1601 GD Enkhuizen
Die Niederlanden

 

Tel:
+31 850 060 194 + 1

 

Geöffnet: Montag – Freitag von 9 bis 17 Uhr
Außerhalb dieser Zeiten nach Vereinbarung

 

E-mail:
info@forsailyachtbrokers.nl

For Sail Süden:

Kabbelaarsbank Steiger K1
3253 ME Ouddorp
Die Niederlanden

 

Tel:
+31 850 060 194 + 2

 

Geöffnet: Montag – Sonntag von 10 bis 17 Uhr
Außerhalb dieser Zeiten nach Vereinbarung

 

E-mail:
info@forsailyachtbrokers.nl

Neue Yachten

Über uns

Team For Sail is een team van enthousiaste watersporters die zijn opgegroeid tussen de boten en van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Het team bestaat uit Jan Ward van Dantzig (E.M.C.I. gecertificeerd jachtmakelaar), Barend Kol, Tim Van Daal, Tjeerd Klauwers, Noud Winterink, en Joyce Den Haan. Samen vormen zij een hecht team met een groot netwerk in binnen- en buitenland. Het doel is jachten verkopen, maar het motto bovenal een plezierige partner in business zijn.

 

U vind For Sail Yachtbrokers op twee van de mooiste locaties in Nederland. For Sail Noord is gevestigd aan de Paktuinen 2A in Enkhuizen (midden in het centrum). For Sail Zuid zit al jaren gevestigd in het mooie Marina Port Zelande. Op beide locaties beschikken wij over eigen verkoopsteigers met kantoor direct aan de steiger.

 

Wij zien u graag snel bij For Sail Yachtbrokers!

North Sails

For Sail Yachtbrokers is al sinds jaar en dag agent van North Sails. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over nieuwe zeilen, kunnen wij u begeleiden in de keuze van materialen en dergelijken, maar zijn wij ook daar als uw zeilen een reparatie nodig hebben. Voor North Sails moet u dus ook zijn bij For Sail Yachtbrokers!